Facilitate

Lavan Legal

Lavan Legal Case Study

After undertaking Lavan Legal’s fit out 10 years ago, in 2016 Facilitate designed a new up to date office for Lavan. Lavan Legal is an independent Western Australian law firm providing a full suite of legal services to their clients. Making use of the unique shape of the Quadrant and the expected growth of Lavan, Facilitate designed the internal offices around the perimeter to maximise space staff had in their offices. The offices were designed with

Making use of the unique shape of the Quadrant and the expected growth of Lavan, Facilitate designed the internal offices around the perimeter to maximise space staff had in their offices. The offices were designed with maximum use of glass, to allow natural light penetration and ensures that all Lavan staff are able to enjoy the light and view.

The space has central staff hubs on each floor which incorporates tea and coffee break out areas and where informal meetings can occur. On level 18, the kitchen doubles as a library zone where staff can read articles informally. A large part of Lavan’s business is ensuring person connections with staff, clients and the wider community so they utilised a Level 20 as a functions area which was designed to be as flexible as possible. The space includes the balcony area so the functions can utilise the outside area of the building. Lavan’s new client interface zone is extremely

Lavan’s new client interface zone is extremely multipurpose, and flexible. This ensures the events team are able to utilise private dining, lecture style and presentation functions.

The style of the fitout harnessed Lavan’s brand as an established and sophicated law firm. Part of the design brief was to incorporate the history of Lavan as an organisation and the achievements of the historical staff members and how that has evolved Lavan to be the business it is today. A lot of the information is displayed around the fit out so clients and staff can experience the story of Lavan.